Verstevigen van de natuurlijke nagel

Wij houden van mooie, natuurlijk uitziende niet te lange nagels. Daarom werken wij niet met steentjes, glitters en andere Nail-art.

Voor langdurig verzorgde nagels bieden wij nagelverlenging aan met behulp van acryl, gel of polygel. De lengte en de vorm is geheel aan jou! Een wat kortere nagel in een natuurlijke vorm? Of toch liever wat langere nagels voor een elegante look ? Het kan allemaal bij Nagelwerk.

Nagelverlenging d.m.v sjablonen
€50
Nagelverlenging d.m.v. tips
€60
Nabehandeling d.m.v. acryl, gel of polygel incl. Gelcolor
€45
Nabehandeling zonder Gelcolor
€37,50
Nabehandeling french manicure
€45
Babyboom nagels
€45
Kunstnagels
€45
Kunstnagels verwijderen
€15
Reparatie kunstnagel na één week
€4,50

Gelcolor

Gellak is mogelijk op kunstnagels maar ook gewoon op natuurlijke nagels. Deze stevige vorm van nagellak die zich met behulp van een UV-LED lamp uithardt, blijft stevig op de nagel zitten zonder deze te beschadigen. Bij Nagelwerk heeft u keuze uit meer dan 125 kleuren. In de winter- en zomertijd krijgen wij een nieuwe collectie kleuren binnen! Voor ieder seizoen een passende verzorgde hand.

Gelcolor verwijderen zonder nieuwe Gelcolor aan te brengen
€12,50
Gelcolor over een kunstnagel
€30

Natuurlijke Nagels

Voor een natuurlijk verzorgde hand kun je ook kiezen voor natuurlijke nagel versteviging. Een dun laagje acryl, gel of polygel over de eigen nagel zorgt voor een verstevigend effect. Vanzelfsprekend is een Gelcolor op nagel en-/of teennagel ook mogelijk.

Natuurlijke nagelversteviging
€45
Gelcolor op de natuurlijke nagel
€30
Gelcolor op de natuurlijke nagel en op de teennagels
€52,50